Новите повисоки цени се кoрегирани со 2,5 денари за бензините, односно 3,5 денари за дизел горивата
МК мајсторите на „домашна“ знаат, ама меѓународните награди се потврда за квалитетот. На фестивалот „Salines Spirit Fest“ кој се одржа…
Заедно тежат 345 милијарди долари, а само првиот има 112 милијарди долари богатство
Сума од 763.894,- денари распределена за набавка на основни средства за обавување на дејноста на ЈПКД „Комуналец“
Ребалансен рез од 27,3% на буџетот на општина Гевгелија за 2018
Премиерот Заев: Овозможуваме услови да го проширувате вашиот бизнис, да внесувате иновативност, со што ќе се зголемува и економскиот развој…
Гевгелија освен транзитна делница од меѓународниот пат „Пријателство“ стана и центар на сместувачки капацитети за транзитните еднодневни туристи кои се…
Најголем дел слободната површина е во катастарските граници на општина Гевгелија и тоа вкупно 347 хектари, 16 ари и 65…
Полугодишниот буџетски извештај на општина Гевгелија усвоен Featured
Првиот полугодишен финансиски извештај на Општина Гевгелија за 2018 година, доби одобрување од членовите на локалниот општински Совет
Страница 13 од 21

 
 

 

 
 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.